Mitä nyt tapahtuu?

Kestävästä kehityksestä kirjoittaessa ja sitä pohtiessa tulee helposti ahdistus siitä, kun asiaa on niin kamalan paljon. Emme halua näyttää vain jotain tiettyä näkökulmaa tai mielipidettä vaan pitää ajattelun mahdollisimman avoimena. Välillä on vaikeaa suhtautua omaan tekemiseensä vain positiivisesti, kun ei ole millään tapaa vielä asiantuntija. Haluaisimme tarjota areenan omalle pohdinnallemme, mutta myös monipuoliselle keskustelulle. Siksi kysymmekin, mistä te haluaisitte lukea tai tietää? Olisiko kenelläkään omaa ideaa josta haluaisi vaikka kirjoittaa tai tehdä haastattelun kanssamme?

Kuten aikaisemminkin on kirjoitettu, kestävä kehitys on ihan todella laaja kokonaisuus, joka koskee kaikkia elämän osa-alueita. Liiketoiminnasta kulttuuriseen kestävyyteen, eli vaikka ihan omista ostoksista eri kulttuurien tuntemukseen ja ympäristövaikutuksista sosiaaliturvaan. Ja paljon kaikkea muuta. Tarkoitus olisi tehdä ajatusmaailmaa laajemmaksi ja termejä helpommin lähestyttäväksi. On niin paljon myös vaikkapa valtion toimia, sitoumuksia ja toimintamalleja joista ei vain tiedetä tarpeeksi. Ideoimme koko ajan uusia juttuja, kuinka näitä asioita voisi mielenkiintoisella tavalla käsitellä. Uudet ideat ovat tosiaan lämpimästi tervetulleita!

Alkuvuosi on ollut hektinen. Vuosi on uusi mutta oma maailma on pysynyt suunnilleen samanlaisena. Koitetaan saada opintopisteet jotka syksyltä jäivät keväälle, käydään töissä, tehdään vapaaehtoisjuttuja ja sitten sitä kanditutkielmaa. Mutta tästä se taas lähtee.

 

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille vaikka tammikuu läheneekin jo loppuaan!

-Anna ja Maria