Alku

Moikka!

Tervetuloa lukemaan VALUE -blogiamme. Me ollaan Anna ja Maria, kaksi maailmaa ihmettelevää innostunutta idealistia. Meitä yhdistävät valtiotieteiden opinnot ja halu ymmärtää poikkeuksetta lähes kaikkea. Podemme välillä maailmantuskaa, mutta uskomme silti, että tilanteen on mahdollista muuttua.

 

Haluamme kirjoittaa monimutkaisista asioista niin, että opimme itse ja muiden olisi myös helppo ymmärtää mitä maailmassa tapahtuu, miksi ja kuinka siihen mahdollisesti voi vaikuttaa. VALUE on meidän tapamme osallistua ja vaikuttaa asioihin, jotka me koemme tärkeiksi. Tavoitteemme on oppia itse elämään kestävämmin ja kannustaa muitakin siihen.

img_3291

 

VALUE ei koostu vain meidän ajatusvirrastamme, vaan aiomme tuoda esille eri näkökulmia, keskustelua ja konkreettisia esimerkkejä kestävästä kehityksestä. Emme ole vielä asiantuntijoita, mutta luotamme siihen, että voimme oikeasti vaikuttaa. Aiomme informoida, tehdä haastatteluja ja selvityksiä sekä kertoa, millaisia valintoja jokainen voi tehdä. Kirjoitamme avoimesti erilaisista teemoista ja eri näkökulmia kuunnellen. Pysymme kuitenkin uskollisina tavoitteellemme välittää tietoa ja ajatuksia paremmasta maailmasta.

 

Kestävä kehitys koskettaa kaikkia ja toivomme, että saamme mahdollisimman monet ajattelemaan omaa vastuutaan. Muutos ei tapahdu kerralla, vaan se muodostuu pienistä askelista. Haluamme paljastaa, selvittää ja kyseenalaistaa arkielämän valintoja, mutta myös tuoda esille yritysten ja yhteiskunnan vastuun. Ajatuksemme ja VALUE kehittyvät koko ajan, tämä on vain alku vaikuttamisellemme.

 

Haluamme luoda positiivista asennetta vaikuttamiseen. Toivomme, että blogimme lukijakunnasta tulisi mahdollisimman monimuotoinen. Uskomme, että jokaisella on iästä, taustasta, koulutuksesta tai asemasta riippumatta annettavaa maailman hyväksi.

 

Tästä tää lähtee, can’t wait!

 

– Anna & Maria